englanti Suomi

Äkäslompolo, Ylläs / Kuerkievari KuerHostel

Kievarintie 5, 95970 ÄKÄSLOMPOLO
Ylläs on monipuolinen ympärivuotinen matkakohde erityisesti aktiivisille liikkujille. Upeat ladut, rinteet, pyöräreitit ja moottorikelkkailumahdollisuudet sekä kalastus tai vaellus aidossa luonnossa kutsuvat liikkumaan seitsemässä tunturissa!

Kuerkievari on hotelli ja hostelli Ylläksellä. Joustava perheyhtiö tarjoaa edullista majoitusta ympäri vuoden Äkäslompolossa, aivan Kuertuntunturin kupeessa. Kylän keskustaan on muutama kilometri ja laskettelukeskukseen 6 km. SkiBussi pysähtyy noin 500 m päähän. Hyvät yhteydet Äkäslompoloon Kolarin juna-asemalta ja Kittilän lentokentältä. Hiihtolatu menee pihasta ja Kuertunturiin pääsee niinikään suoraan ulko-ovelta.

Meillä majoitutaan naisten, miesten tai sekahuoneisiin, ja mahdollista on varata myös oma huone. Yhteiskäytössä olevat suihkut ja wc:t löytyvät käytäviltä samoin kuin Köökki, hostellivieraiden yhteinen keittiö. Majoitus sisältää liinavaatteet, pyyhkeen ja iltasaunan. Hotellin puolella majoitutaan kahden hengen huoneissa, joissa oma kylpyhuone. Meillä voi majoittua vain yhden yön tai pidemmän aikaa, ja retkeillä lähituntureissa. KuerTuvassa tarjoilemme aamiaista ja ennakkovarauksella myös lounasta ja päivällistä.

Jos liikut matkailuautolla tai matkailuvaunulla, voit varata pihapiiristämme matkaparkin.

Saadaksesi jäsenalennuksen sinun on todistettava jäsenyytesi saapuessasi hostelliin

Matkaparkki (matkailuauton/matkailuvaunun pysäköintimahdollisuus)

Matkaparkki on varattavissa matkailuautoille, matkailuvaunille ei ole pihan jyrkkyyden vuoksi tilaa. Parkin lisäksi henkilömaksu 18 € / hlö / vrk. Hinta sisältää: wc, sauna, keittomahdollisuus hostellin avoinnaoloaikojen mukaan. Varattavissa ajalle 1.6.-30.8.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan

Unisex vuodepaikka 3 henkilön huoneessa

Vuodepaikka kolmen hengen huoneessa. Siisti ja simppeli huone. Yhteiswc:t, suihkut ja saunat sekä yhteiskeittö Köökki. Hintaan sisältyy aamiaispaketti!

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan

Unisex vuodepaikka 4 henkilön huoneessa

Vuodepaikka neljän hengen huoneessa. Siisti ja simppeli huone. Yhteiswc:t, suihkut ja saunat sekä yhteiskeittö Köökki. Hintaan sisältyy aamiaispaketti!

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan
Yleiset
Sijaintikunta Kolari
Varustus