Suomi englanti

Punkaharju / Itä-Karjalan Kansanopisto

Valoniementie 32, 58450 PUNKAHARJU
Itä-Karjalan Kansanopisto sijaitsee Saimaan rannalla Punkaharjulla, Vaahersalon saaressa luonnonkauniissa Valoniemessä. Matka Punkaharjulta hostelliin on noin 7 km Savonlinnan suuntaan. Kansanopisto toimii kesäisin myös kurssi- ja leirintäkeskuksena.

Itä-Karjalan kansanopiston Hostellissa on huoneita 1-3 hengelle ja vähintään kahta huonetta kohden on suihku ja wc. Pyörätuolilla kulkeville on pyörätuoliluiska sekä inva-wc. Opistolla on ryhmille hyvin varustellut tilat kokousten pitoon. Aterioita on saatavana aamiaisesta täysihoitoon mutta ne on myös mahdollisuus valmistaa itse asiakaskeittiössä. Käytettävänä on myös pyykinpesumahdollisuus.

Asiakkaat voivat vuokrata Saimaan rannalla olevaa rantasaunaa ja takkahuonetta. Alueella on myös grillauspaikka. Ympäröivä luonto tarjoaa hyvät mahdollisuudet liikuntaan ja samoiluun.

Vuonna 2017 Punkaharjun Harjutie valittiin Vuosisadan tieksi. Tiellä on vaiheikas historia ja sen tien varrelta löytyvät kiinnostavat matkailukohteet, mykistävät maisemat ja upea luonto.

Savonlinnan seudun kulttuuri- ja urheilutarjonta on monipuolista, mm oopperajuhlat, balettivierailut, Retretin taidenäyttelyt, Luston metsäkulttuuripäivät, Sulkavan soudut, kännykänheiton maailmanmestaruuskisat.
Aukiolo
Hostelli on avoinna 25.5. - 20.8.2019
Avoinna muina aikoina sopimuksesta.

Saadaksesi jäsenalennuksen sinun on todistettava jäsenyytesi saapuessasi hostelliin

Huone 2 henkilölle

Huoneessa kaksi erillistä sänkyä. Jaettu suihku ja wc sekä yhteiskeittiö. Liinavaatteet ja pyyhkeet sekä aamiainen sisältyvät hintaan.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan
Yleiset
Sijaintikunta Savonlinna
Soveltuu liikuntaesteisille Soveltuu
Kokoustiloja Kyllä
Varustus
Palvelut
  • Sauna
  • Asiakaskeittiö
  • Huoneissa kylpyhuone
  • Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköinti
  • Pysäköintialue
  • Pysäköintipaikkoja
  • Sähköpistoke autolle
  • Auton sähköpistokkeita 10

8 km

1 km

8 km

500 m

1 km

22 km

8 km

4 km

35 km Savonlinna

4 km

1 km

40 km

32 km