Suomi englanti

Dream Hostel

Åkerlundinkatu 3, 33100 TAMPERE
Suomen Vuoden hostelliksi 2011 valittu Tampere Dream Hostel on tyylikkäästi sisustettu design-hostelli Tampereen keskustassa, kävelymatkan päässä Tampereen rautatie- ja linja-autoasemasta. Huonetyypit vaihtelevat 2-4 hengen yksityishuoneista vuodepaikkoihin 4, 10 ja 16 hengen yhteismajoitushuoneissa. Dream Hostellin raikas ja rento sisustustyyli kulkee punaisena lankana hostellin kaikkiin osiin - jokainen Tampereen nähtävyyksien mukaan nimetty huone johdattaa asujansa lähemmäs kaupungin tunnelmaa.

Yksityishuone on loistava valinta pariskunnille, perheille ja pienille ryhmille, kun taas yhteismajoitushuone tarjoaa asukeilleen lämminhenkistä kansainvälistä reppureissaajatunnelmaa. Uudet, itse suunnitellut vuoteet yhteismajoitushuoneissa antavat kuitenkin yöpyjilleen tavallista enemmän yksityisyyttä ja rauhaa (erinomaisen hinta-laatusuhteen lisäksi!). Yhteishuoneet sopivat erinomaisesti myös suurempien ryhmien majoittamiseen.

Lakanat sisältyvät yöpymisen hintaan ja pyyhkeitä voi vuokrata vastaanotosta nimellistä maksua vastaan. Suihkut ja wc-tilat sijaitsevat huoneiden välittömässä läheisyydessä. Dream hostellilla on lisäksi ilmainen langaton internet-yhteys, lukollisia kaappeja, matkatavarasäilytyshuone, pyykinpesumahdollisuus ja sauna vain kivenheiton päässä hostellilta.

Dream Hostel sijaitsee katutasossa Tampere-taloa vastapäätä, lähellä yliopistoa, Sorsapuistoa ja Pakkahuonetta. Tampereen nähtävyydet ovat hyvien kulkuyhteyksien päässä ja hostellin naapurustossa on paljon kahviloita, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Keskustan kiertää helposti jalkaisin, mutta hostellilta on mahdollista vuokrata myös pyöriä, mikäli haluaa tutustua esimerkiksi naapurikuntiin.

Erinomaisen sijaintinsa lisäksi Dream Hostel tunnetaan siisteydestään, leppoisasta ilmapiiristään, hyväntuulisesta henkilökunnastaan ja kodikkaasta oleskelutilastaan. Lautapelit, kirjat ja lehdet tarjoavat rattoisaa ajanvietettä, ja hostellin moderni keittiö on asiakkaiden vapaassa käytössä aamiaisen ja muiden aterioiden valmistamista varten. Täysin varusteltu keittiö sisältää kaikki suomalaisen keittiön peruselementit: uuni, hella, mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä tarvittavat ruuanlaittovälineet ja astiat. Tarjolla olevaa kahvia ja teetä saa valmistaa ja nauttia vapaasti aamujen ja iltojen piristykseksi.

Vuonna 2014 avattiin Dream Hostellin yläkertaan uusi design-hotelli-kerros, jossa on enemmän huoneita omaa rauhaa kaipaaville. Hotellin arkkitehtuuri ja sisustus on huomioitu ympäri maailmaa!
Aukiolo
Check-in 14.00-22.00
Jos arvioitu saapumisaikanne hostellille on kello 22.00, ottakaa yhteys henkilökuntaan etukäteen joko soittamalla tai sähköpostilla.

Saadaksesi jäsenalennuksen sinun on todistettava jäsenyytesi saapuessasi hostelliin

Hotellihuone 1 henkilölle

Yksityishenkilölle hotelli-huone. Luonnonvalon tuova kattoikkuna, Wifi. Ilmainen kahvi ja luomutee. Aamiainen sisältyy hintaan.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan

Vuodepaikka - Jaettu 4 hengen huone

Jaettu neljän hengen huone. Wifi. Ilmainen kahvi ja tee. Aamiainen mahdollista ostaa paikan päällä hintaan 8,50€/hlö.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan

Vuodepaikka - Jaettu 16 hengen huone

Jaettu 16 hengen makuusali. Ikkunallinen. Wifi. Ilmainen kahvi ja tee. Aamiainen mahdollista ostaa paikan päällä hintaan 8,50€/hlö.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan

Vuodepaikka - Jaettu naisten huone 4 henkilölle

Naisten 4 hengen huone. Ikkunallinen. Wifi. Ilmainen kahvi ja tee. Aamiainen mahdollista ostaa paikan päällä hintaan 8,50€.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan

Hotellihuone 2 henkilölle erillisillä sängyillä

Hotellihuone. Kahdella erillisellä vuoteella. Luonnonvaloa tuova kattoikkuna. Wifi. Ilmainen kahvi ja luomutee. Aamiainen sisältyy hintaan.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan

Hotellihuone parivuoteella 2 henkilölle

Parivuoteellinen huone. Ikkunnallinen. Wifi. Ilmainen kahvi ja luomutee. Aamiainen kuuluu hintaan.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan

Yksityinen huone 2 henkilölle

Yksityishuone 2 sängyllä. Ikkunallinen. Wifi. Aamiainen mahdollista ostaa paikan päällä hintaan 8,50€/hlö.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan

Yksityinen huone 4 henkilölle

Yksityinen huone neljällä sängyllä. Wifi. ilmainen kahvi ja tee. Aamiainen mahdollista ostaa paikan päällä hintaan 8,50€/hlö.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan
Yleiset
Sijaintikunta Tampere
Soveltuu liikuntaesteisille Soveltuu
Vuodepaikkojen lukumäärä 130
Kokoustiloja Kyllä
Internet-yhteys Kyllä
Varustus
Huoneet
 • 1-hengen huoneita lkm 2
 • 2-hengen huoneita lkm 20
 • 4-hengen huoneita lkm 11
 • 5+ -hengen huoneita lkm 5
Palvelut
 • Ravintola
 • Sauna
 • Leikkihuone lapsille
 • Kierrätyspiste
 • Asiakaskeittiö
 • Osassa huoneista kylpyhuone
 • Pyykinpesumahdollisuus
Pysäköinti
 • Pysäköintipaikkoja

20 m

20 m

50 m

20 m

10 km

3 km

5 km

1 km Tampere

300 m Tampere

20 km Tampere-Pirkkala

3 km Rauhanniemen kansankylpylä

2 km Tampereen Uintikeskus

400 m