Suomi englanti

Eurohostel

Linnankatu 9 , 00160 HELSINKI Linnankatu 9
Jäsenten oma hostelli Helsingissä!

Eurohostel on yksi Pohjoismaiden suurimmista ympäri vuoden avoinna olevista hostelleista. Hostellimme sijaitsee Helsingin Katajanokan historiallisten nähtävyyksien naapurissa, vain kävelymatkan päässä keskustasta. Raitiovaunulla pääset vaivattomasti suoraan hostellille.

Kaikissa huoneissamme on erilliset sängyt, kirjoituspöytä tuoleineen ja vähintään yksi lukittava vaatekomero. Hostellimme tarjoaa ilmaiset pyyhkeet, liinavaatteet, aamusaunan sekä langattoman internetyhteyden. Kaikissa hostellimme viidessä kerroksessa on itsepalvelukeittiö, erilliset vessa- ja suihkutilat miehille ja naisille sekä kaapelitelevisio. Maksullisiin lisäpalveluihin kuuluvat A-oikeudet omaava ravintola, päivittäinen aamiaisbuffet sekä saunavuorot ilmaisen aamusaunan lisäksi.

Vastaanotosta voit ostaa edullisesti muun muassa Helsinki-kortteja, kansainvälisen hostellikortin, lippuja Serenaan sekä Sealifeen. Ympäri vuorokauden palvelevasta vastaanotosta voit myös kysellä ohjelmapaketteja!

Nähtävyydet lähellä: Uspenskin katedraali, Suomenlinna, Kauppatori, Helsingin Tuomiokirkko
Aukiolo
24/7

Saadaksesi jäsenalennuksen sinun on todistettava jäsenyytesi saapuessasi hostelliin

Miesten vuodepaikka 2 henkilön huoneessa

Vuodepaikkamme ovat kahden hengen Reilaaja-kategorian huoneissa. Huoneessa on yhteinen pöytä/tuolit, oma vuode ja omat lukolliset vaatekaapit. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhe ja aamusauna.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan

Naisten vuodepaikka 3 henkilön huoneessa

Vuodepaikkamme ovat kolmen hengen Budget kategorian huoneissa. Huoneessa on yhteinen pöytä/tuolit, oma vuode ja omat lukolliset vaatekaapit. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhe ja aamusauna.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan

Budget luokan huone kahdelle

Kahden hengen Budget huoneessa on kaksi erillistä sänkyä, pöytä, tuolit ja lukittavat kaapit. Eikä sitten muuta. Huoneen koko on 14 neliömetriä. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhe ja aamusauna.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan

Standard luokan huone kahdelle

Standard luokan mukavuutta kahden hengen huoneessa. Televisio satelliittikanavilla, kaksi erillistä sänkyä, pöytä, tuolit ja lukittavat kaapit. Huoneet ovat remontoituja ja varustettu paremmalla äänieristyksellä. Huoneen koko on 14 neliömetriä. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhe ja aamusauna.

Valitse saapumis- ja lähtöpäivä nähdäksesi hinnan
Yleiset
Sijaintikunta Helsinki
Soveltuu liikuntaesteisille Ei sovellu
Hissi Kyllä
Huoneiden lukumäärä 135
Vuodepaikkojen lukumäärä 255
Internet-yhteys Kyllä
Varustus
Huoneet
  • 1-hengen huoneita lkm 25
  • 2-hengen huoneita lkm 100
  • 3-hengen huoneita lkm 10
Palvelut
  • Ravintola
  • Sauna
  • Asiakaskeittiö
  • Pyykinpesumahdollisuus

500 m

0 km

250 m

10 km

15 km

4 km Helsinki

1,6 km Helsinki

17 km Helsinki-Vantaa

3,7 km Hietaranta

1,75 km Yrjönkatu

25 km Serena Ski

2 km Kamppi

5 km

15 km

10 km

2 km

1 km

8 km

5 km

2 km

4 km

3 km

3 km